SG Lokáda – TROBICO 4:2 (1:2)

15.10.2019 23:07

Vítěz loňského ročníku I.A třídy dorazil na hřiště Lokády s cílem přerušit její pětizápasovou sérii vítězství. Na lavičce měl, na rozdíl od jediného domácího, hned čtyři náhradníky a od první minuty zaskočil soupeře dobrou kombinací a velice kvalitní ofenzívou. 

První gól dal sice výborně hrající Tomáš Krimlák, hosté však do poločasu skóre otočili a Pepovi Kotoučovi, který si při absenci obou gólmanů navlékl brankářské rukavice, párkrát pořádně zatopili.

Ve druhé půli se obraz zápasu postupně měnil, domácí začali získávat půdu pod nohama a svého soupeře pořádně zmáčkli. Přestože si stále museli dávat pozor na rychlé brejky, začalo být otázkou času, kdy vyrovnají. Podařilo se to po střele Honzy Švestky, kterou vyrazil impulzivní gólman Trobica pouze před sebe, což kvitoval Michal Neuberg – 2:2.

Následoval dlouhý festival střel domácího týmu mimo branku a do brankáře, který ukončil po dlouhém autu Martina Klaciána hlavou k tyči Karel Toman.

Definitivní podobu skóre zápasu stanovil pár minut před koncem dvougólový Tomáš Krimlák.

Moc hezký zápas, jen škoda nervózního zakončení…

Góly: 2x T. Krimlák, Neuberg, Toman

Sestava: Kotouč, Toman, Švestka, Gratias, Klacián, Kerbl, Freisler, Horejsek, M.Krimlák, T.Krimlák, Neuberg, Struhár, trenér Jan Fršta Holčák