SG Lokáda - Tesla 10:1 (4:0)

13.09.2019 09:37

Téměř na den přesně po pěti letech dorazil do Holešovic tým Tesly, který byl historicky prvním soupeřem SG Lokáda. A stejně jako tenkrát si i v pondělí odvezl pěknou nálož, přestože tomu prvních dvacet minut nenasvědčovalo.

Domácí sice jasně dominovali na míči, ale hbitost křídel Tesly jim dělala značné problémy. Naštěstí začalo krátce po začátku pršet a centry za obranu Lokády končily díky rychlosti skluzu obvykle v zámezí nebo v náručí golmana Jirky Hladíka.

Prvním, kdo se tak trefil, byl domácí Mirek Tipta, na kterého navázal Michal Miggie Novák, který začal hned po svém (pozdějším) příchodu na hřiště cupovat hostující obranu. Po čtvrtém gólu v režii Pavla Kerbla se za stavu 4:0 otáčely strany.

Druhý poločas byl už jen o jednom týmu, za který se postupně trefili Michal Neuberg, Ruda Čureja a konečně, pětigólový (!!!) Michal Novák.

Vstup do sezóny se tak borcům z SG Lokáda vydařil, potvrdit by ho však měli příští pondělí na hřišti Lékažské fakulty, která určila začátek zápasu na brzkých 17:30 hodin, což může při skládání týmu způsobit komplikace.

 

Góly: 5x Novák, 2x Neuberg, Tipta, Kerbl, Čureja

Sestava: Hladík, Hrabák, Vodička, Gratias, Horejsek, Švestka, Freisler, Kerbl, Klacián, Tipta, Novák, Neuberg, Čureja, Struhár, trenér Jan Fršta Holčák