SG Lokáda - Tesla 10:0 (4:0)

07.09.2020 21:00

Na holešovický umělý pažit přijel v pondělí tradiční soupeř, Tesla, bez brankáře a v jedenácti. První fakt se ukázal vzhledem ke kvalitní náhradě z pole jako méně podstatný, absence hráčů na střídání už problémem byla, zvláště ve druhém poločase.

Hned od první minuty zápasu bylo znát, kdo bude na hřišti pánem, jedna akce Lokády střídala druhou a Tesla se kromě pár rohů k ohrožení Hladíkovy branky nedostala. Naopak na druhé straně zajímavých situací přibývalo a brzy se začalo měnit skóre. Do poločasu se trefil krásně z dálky Michal Krimlák, Honza Předota a hned dvakrát Ruda Čureja.

Druhou půli už se hosté stáhli ke své brance a více méně bránili vápno před téměř všemi borci Lokády, z nichž si každý chtěl dát gól. Podařilo se to Vaškovi Horejskovi, Filipu Turšnerovi, Michalu Krimlákovi, Karlu Tomanovi a hned dvakrát Honzovi Předotovi, který tak ve svém druhém zápase v dresu SG Lokáda zkompletoval hattrick.

Kromě krásného výsledku domácí potěšila přítomnost dlouholetého hráče Lokády Mária Jahody, který přišel po mnohaměsíční odmlce zapříčiněné zdravotními problémy své spoluhráče podpořit na lavičku.

Góly: 3x Předota, 2x Čureja, 2x Krimlák M., Horejsek, Turšner, Toman

Sestava: Hladík, Hrabák, Kerbl, Gratias, Freisler, Toman, Švestka, Horejsek, Klacián, M.Krimlák, Předota, Neuberg, Čureja, Struhár, Podráský, Turšner, trenér Jan Fršta Holčák