SG Lokáda - SG Újezd nad Lesy 3:3 (2:1)

02.11.2019 16:02

Oboustranně velice kvalitní utkání s nerozhodným koncem přineslo loučení staré gardy s rokem 2019. Přestože byl zápas o první místo dopředu avizovaný na sociálních sítích, dorazila jen jedna věrná fanynka SG Lokáda, která však určitě nemusela litovat. 

Už začátek zápasu nebyl (možná překvapivě) moc opatrný, kombinace se přelévaly ze strany na stranu, mírnou převahu měl, i přes obvyklou smršť omluvenek před zápasem, domácí tým. Ten se také dostal do vedení, když nedorozumění mezi stopery hostí využil střelou z dobrých pětadvaceti metrů Ivan Struhár.

Vedení však domácím nevydrželo dlouho, slabší chvilku si o pár minut později vybral hrdina minulého zápasu Jirka Hladík, kterému do sítě proklouzla prudká, ale ne příliš umístěná střela hostujícího záložníka.

Začínalo se tak od znovu, navrch však měli stále domácí, jejichž povedenou kombinaci přetavil ve vedení s obrovskou chutí hrající Filip Turšner.

Druhý poločas z kvality zápasu nic neubral, i když se dlouho zdálo, že bude na góly o poznání chudší. Ještě dvacet minut před koncem byl stav zápasu stále 2:1 pro domácí, pak se ale začaly dít věci. Hráči Újezdu nejprve střelou ze střední vzdálenosti vyrovnali, na což domácí zareagovali učebnicovou uličkou mezi stopery a suverénním zakončením po ose Krimlák – Turšner. Velice kvalitní ofenzíva hostujícího celku však ztrátu všech tří bodů odmítla a pět minut před koncem stanovila konečný výsledek utkání – 3:3.

Dělba bodů tak zatím podzimního krále neurčila (oba týmy mají navíc po jednom odloženém zápase).

Na závěr se sluší poděkovat Jitce Medřické, skalní fanynce, která i v chladném říjnovém počasí držela týmu SG Lokáda palce celý zápas.

Sestava: Hladík, Bartoň, Toman, Horejsek, Klacián, Hrabák, Freisler, Krimlák, Turšner, Neuberg, Podráský, Kerbl, Struhár,. Trenér Jan Fršta Holčák