SG Lokáda - SG Újezd 4:1 (1:1)

07.11.2018 20:53

Poslední zápas podzimu se musel oběma fanouškům líbit. Jakkoli tomu pohled na tabulku neodpovídá, setkaly se dva týmy, které dobře ví, co je to vítězit. Tým SG Újezd přijel na Lokádu tradičně dobře připraven a v první půli jí dělal velké starosti. První gól ostatně padl do sítě Jirky Hladíka, který se po zranění opět postavil do branky. Tlak omlazeného domácího týmu ovšem sílil a do poločasu se podařilo díky krásné střele debutanta Tondy Holce vyrovnat. 

Druhý poločas začal mírnou převahou domácích, kteří však pálili jednu šanci za druhou. Až v šedesáté minutě zahrávala Lokáda roh z pravé strany, který z voleje konečně trefil sniper Ivan Struhár a přinesl na domácí kopačky potřebný klid. Třetí gól přidal zanedlouho krásným lobem z pětadvaceti metrů další z nováčků Mirek Socha. Finální podobu skóre stanovil po centru výborně hrajícího Tondy Holce v pádu hlavou Ivan Struhár a symbolicky tak uzavřel první polovinu sezóny, ve které se stal opět nejpřesněji střílejícím borcem Lokády.

Kromě třetího podzimního vítězství potěšily velice dobré výkony nováčků Tondy Holce, Mirka Sochy a Tomáše Turšnera, což je vzhledem k podzimní rozsáhlé marodce a nutnosti odehrát zápas třeba i v deseti lidech konečně dobrá zpráva do budoucna. 

Góly: 2x Ivan Struhár, Antonín Holec, Miroslav Socha

Sestava: Hladík, Vodička, Hrabák, Kerbl, Gratias, Freisler, Klacián, Červený, Krimlák, Socha, Holec, Kotouč, Čureja, Struhár, Turšner, trenér Jan Fršta Holčák 

Poslední zápas podzimu se musel oběma fanouškům líbit. Jakkoli tomu pohled na tabulku neodpovídá, setkali se dva týmy, které dobře ví, co je to vítězit. Tým SG Újezd přijel na Lokádu tradičně dobře připraven a v první půli jí dělal velké starosti. První gól ostatně padl do sítě Jirky Hladíka, který se po zranění opět postavil do domácí branky. Tlak omlazeného domácího týmu ovšem sílil a do poločasu se podařilo díky krásné střele debutanta Tondy Holce vyrovnat.