SG Lokáda – SG Ruzyně 8:3 (5:1)

27.10.2017 09:16

Pondělí 23.10.2017

Příjemné zakončení podzimní části sezóny, která zpočátku vypadala hrůzostrašně. Pamatujete? Nula bodů, jedenáct obdržených gólů a nálada pod bodem mrazu.

Po dalších třech kolech je situace diametrálně odlišná, SG Lokáda přezimuje na krásném druhém místě se ziskem devíti bodů a dokonce kladným skóre 21:18. Napomohl tomu i poslední letošní zápas proti nepříjemnému soupeři z Ruzyně, který sice přijel v deseti hráčích, ale domácím nehodlal dát nic zadarmo, což ukázal o poločasové pauze, kdy za nepříznivého stavu odmítl zkrácení zápasu, jemuž by nahrával patnáctiminutový výpadek osvětlení, a dál pokračoval v kombinačně velice dobrém výkonu, kterému scházela pouze větší jistota v defenzivě.

Skóre zápasu otevřel díky své rychlosti a důrazu hned dvěma góly Michal Krimlák, na něhož do poločasu navázali Michal Neuberg a tradiční střelec Lokády Ivan Struhár. Hosté do půle výsledek pouze korigovali na 5:1.

Druhý poločas začal, možná i vlivem dlouhé pauzy, nesoustředěným výkonem domácích, kteří pustili SG Ruzyně na dostřel dvou gólů. Případné drama v posledních minutách však třemi trefami po pěkných kombinacích odmítli Petr Bína, Michal Neuberg a Ruda Čureja.

Góly: 2x Krimlák, 2x Struhár, 2x Neuberg, Čureja, Bína

Sestava: Brichta, Bartoň, Gratias, Vejvalka, Klacián, Kerbl, Červený, Klepal, Krimlák, Bína, Tichý, Lustik, Struhár, Čureja, Neuberg, trenér Jan Fršta Holčák