SG Lokáda - SG Junior 6:2 (2:2)

16.10.2018 21:29

Více než měsíc museli hráči Lokády, vlivem posunutí termínu dokončení rekonstrukce domácího hřiště, čekat na další mistrovský zápas. Souběh okolností tomu chtěl, že to bylo proti soupeři, na jehož hřišti čepovali právě před měsícem šestku.

Do historicky prvního zápasu na nové umělce nastoupila Lokáda v pozměněné sestavě, která čítala dva nováčky (Karel Toman, Pepa Kotouč) a hlavně měla, oproti minulému utkání, možnost dvou hráčů na lavičce, kteří mohli neustále „hokejově“ rotovat.

Do zápasu se oba týmy pustily zostra, defenzivou se moc nezdržovali a šancí bylo před oběma brankami hned ze začátku dost. O něco více jich však přeci jen bylo před tou hostující, což se brzy zobrazilo na skóre. Jako první se trefil (hlavou!!!) po přesném centru jednoho z nováčků Pepy Kotouče Ruda Čureja. Na 2:0 zvýšila, po krásném pasu Tomáše Freislera z hloubi pole, opora Lokády Michal Krimlák.

Na nejeden tým by pak možná padla „deka“, ne tak na Junior, který stačil do konce prvního poločasu po dvou rychlých kombinačních akcích vyrovnat. Do druhé půle tak šel v mírné psychické výhodě SG Junior, zatímco domácím se vynořila vzpomínka na dvojí promarněné vedení v minulém zápase.

O tom, že se nebude scénář opakovat, se rozhodlo překvapivě brzy. Dělbu či dokonce ztrátu bodů odmítli nejprve Ivan Struhár, jehož našel opět výborně Tomáš Freisler, a střelou napříč brankou benjamínek Pepa Kotouč.

Zápas měl i nadále velké obrátky, šance se kupily na obou stranách, konečnou podobu skóre však měli po chybách v obraně soupeře na svědomí už jen domácí. Ještě jednou se trefili Ivan Struhár a Ruda Čureja, který svým druhým gólem dovršil dokonalou odvetu za minulý výsledek.

Góly: 2x Ivan Struhár, 2x Ruda Čureja, Josef Kotouč, Michal Krimlák

Sestava: Hladík, Vodička, Gratias, Toman, Klacián, Bartoň, Kerbl, Freisler, Krimlák, Kotouč, Lustik, Struhár, Čureja, trenér Jan "Fršta" Holčák