SG Lokáda - SG Jinočany 7:1 (2:0)

08.04.2019 23:26

Ahoj Petře, tak jsme zase vyhráli. Tentokrát 7:1, i když to ze začátku úplně nevypadalo. Soupeř sice dorazil v deseti lidech, ale Jinočany fotbal umí, většina z nich ho, na rozdíl od nás, ještě aktivně hraje.

Trvalo nám dlouho, než jsme dali první gól a kdo ho dal? No jasně, Ivánek Struhár, náš nejlepší střelec. Namazal mu Pavel Kerbl, kterej hrál výborný zápas. Nejen, že nahrávku na gól zopakoval ještě třikrát, ale na dva nula zvýšil sám, když uklidil Miggieho přihrávku zprava přímo pod klacek. Půle tak skončila 2:0 a my to chtěli co nejdřív rozhodnout.

Myslím, že to bylo znát, brzy po půli dal Ivan po přihrávce Pavla na 3:0 a pak se trefil z voleje poprvé za SG Lokáda Mirek Socha. Tomu nahrál Michal Neuberg, který za pár minut předvedl něco, čemu bys nevěřil. Po kolmici Rudy Čureji, který hrál stopera, běžel (!!!) z vlastní poloviny až k brance hostí, kde chladnokrevně zakončil - 5:0.

A pak už to byla exhibice, Jinočany sice pořád dost kousaly, a na Neubiho gól odpověděly druhou penaltou na 5:1, další snížení však dvěma góly odmítnul Michal Miggie Novák, kterému přihrával kdo? No jistě, Pavel Kerbl, chlapík s nejvíce „kanadskými body“ večera.

Fakt se to celý povedlo, i ta minuta, kterou jsme Ti před zápasem všichni věnovali!!!

Goly: 2x Ivan Struhár, 2x Michal Novák, Pavel Kerbl, Mirek Socha, Michal Neuberg,

Sestava: Jirka Hladík, Karel Vodička, Ruda Čureja, Honza Švestka, Martin Klacián, Tonda Bartoň, Pavel Kerbl, Michal Novák, Tomáš Freisler, Mirek Socha, Ivan Struhár, Michal Neuberg, trenér Honza Fršta Holčák