SG Lokáda – PROPOM 6:2 (1:4)

15.10.2019 23:05

Teprve před aktuální sezónou vytvořený tým, tedy velká neznámá, dorazil na hřiště Lokády s odhodláním zarazit její gólové a možná i bodové hody. Nutno přiznat, že svou fotbalovou kvalitou domácí značně překvapil a jen díky nepřesnosti ve finální fázi a naopak téměř stoprocentní úspěšnosti domácích střelců se šlo o půli k lavičkám za stavu, který hovořil o efektivitě mnohem víc než o tom, co se na hřišti odehrávalo. Zatímco hostům před brankou chyběl klid, za domácí se postupně trefili Michalové Neuberg a Krimlák a hned dvakrát tradiční střelec Ivan Struhár.

Skóre domácí uchlácholilo a do druhé půle šli, jako by se nic nemohlo stát, ale stalo. Po dvou chybách v domácí defenzívě se náskok ztenčil na pouhé dva góly a další snížení viselo ve vzduchu.   

Lokáda však měla k dispozici Michaly, Krimlák si nejdřív po centru zleva navýšil účet na dva góly a „Miggie“ Novák bombou k tyči definitivně zlomil odpor sympaticky hrajících hostí.

Góly: 2x Struhár, 2x Krimlák, Novák, Neuberg

Sestava: Hladík, Vodička, Gratias, Klacián, Horejsek, Kerbl, Toman, Švestka, Novák, Freisler, Krimlák, Neuberg, Turšner, Čureja, Struhár, trenér Jan Fršta Holčák