SG Lokáda – Ostrovan Zadní Třebáň SG 7:2 (3:0)

17.10.2017 20:18

Pondělí 16.10.2017 

SG Lokáda vyrukovala v příjemném pondělním podvečeru na tým od Berounky s podobnou sestavou jako před týdnem proti Jinočanům. Chyběli sice Jirka Vejvalka na stoperu a Ruda Čureja v záloze, počítat se naopak mohlo s Honzou Švestkou v útoku. Při neúčasti všech tří brankářů musel opět chytat Honza Brichta, střed zálohy obsadil silný tandem Krimlák – Bína.

Začátek zápasu se nesl v poklidném tempu, mírnou převahu měli prvních patnáct minut hosté. Jejich útoky však končily v uctivé vzdálenosti od Brichtovy branky, kombinace a nepřesné střely domácího gólmana příliš neprověřily. Domácí stará garda se naopak rozjížděla pomalu, o to však účelněji. Jako první se do sítě Ostrovanu trefil Ivan Struhár, který využil své rychlosti a potrestal zmatky v hostující obraně. Do poločasu se pak ještě přidali Michal Krimlák a Honza Švestka.

Druhá půle už probíhala zcela v režii domácích, na jejichž čtvrtou branku sice dokázali hosté zareagovat, ale na dostřel se dostat nedokázali. Naopak se množil počet okének v třebáňské obraně, čehož opět využili střelci z prvního poločasu, přičemž Michal Krimlák zkompletoval svůj hattrick.

Za zmínku tak stojí ještě penalta, kterou zneškodnil „čtvrtý brankář“ domácích Honza Brichta, čímž zastínil Petra Čecha, jemuž se podobný kousek v anglické nejvyšší soutěži již několik měsíců nepodařil :-).

Jasné vítězství je tou nejlepší pozvánkou na poslední podzimní zápas, který sehraje SG Lokáda příští pondělí 23.10. na svém hřišti v pražských Holešovicích.    

Góly: 3x Krimlák, 2x Struhár, 2x Švestka

Sestava: Brichta, Vodička, Gratias, Klacián, Bartoň, Kerbl, Červený, Krimlák, Bína, Tichý, Lustik, Struhár, Švestka, trenér Jan Fršta Holčák