SG Lokáda - Ostrovan 6:1 (2:0)

28.09.2021 19:08

Ostrovan před prázdninami a Ostrovan na podzim byl úplně jiný tým. Zatímco před třemi měsíci čepovali hosté "silnou šestnáctku", v září se rvali bezmála hodinu o bodový zisk. To když hned po poločase překonali lobem do té doby spolehlivě chytajícího Jirku Hladíka a přiblížili se na dostřel jednoho gólu. První půli jsme přitom vyhráli po gólech Tomáše Krimláka z trestného kopu a Filipa Turšnera, který se trefil po pohledné akci a centru zprava, 2:0. 

Lokáda má ale štěstí, že je týmem nejen fotbalovým, ale také bojovným, což dokázal výborně hrající Filip Turšner, když byl v 60. minutě o krok rychlejší než brankář Ostrovanu a Pavlovi Kerblovi servíroval pred prázdnou branku 3:1, Tomáš Krimlák gólem z otočky ze skrumáže a především Zdeněk Hrabák, který dopravil obětavě sebe i míč (míč hlavou přímo, sebe bohužel o tyč, což odnesla naražená žebra) do soupeřovy sítě. Fotbalovost i gólový apetit potvrdil ještě pátým gölem Honza Předota. 

Hráli: J.Hladík, Z.Hrabák, L.Gratias, J.Švestka, M.Klacián, M.Novák, P.Kerbl, A.Celerýn, F.Turšner, I.Struhár, T.Krimlák, J.Předota, M.Neuberg, J. Větrovec, trenér Honza "Fršta" Holčák

Góly: T.Krimlák, F.Turšner, P.Kerbl, M.Novák, J.Předota, Z.Hrabák