SG Lokáda - Lékařská fakulta 3:5

18.04.2023 18:52

… přesněji Lokáda – Brodský 3:4 aneb na tohoto borce prostě neumíme. Už minule nám na hřišti Sokolu Troja sázel jeden gól za druhým, totéž se opakovalo i nyní. Začátek zápasu přitom nevypadal zle, po počátečním tlaku a gólech Tomáše Krimláka a Michala Neuberga jsme dokonce vedli 2:0. 

Už do poločasu ale začal úřadovat devětatřicetiletý Brodský a bylo mu jedno, jestli to bude po samostatné kombinaci, naražení se spoluhráčem či střele zpoza vápna. Ke střídačkám se tak šlo za stavu 2:3 a i když jsme po půli zapnuli a díky Michalu Krimlákovi vyrovnali, byl to opět výše jmenovaný špílmachr hostí, kdo rozhodl o exportu bodů z Lokády.

Co se dá dělat, omlouvat prohru výrazně mladším týmem hostí by nebylo fér a obětovat hráče na osobní obranu také není náš styl. Pokusme se vyhrát následující domácí zápas s Ostrovanem a první šestka by nám neměla uniknout.

Góly: T.Krimlák, Neuberg, M.Krimlák

Sestava: Hladík, Kerbl, Freisler, M.Krimlák, Klacián, Novák, Švestka, Socha, T.Krimlák, Struhár, Neuberg, Podráský, Eger, Kahoun, trenér Jan Fršta Holčák