SG Lokáda - Hvězdy pražského hokeje a fotbalu 1:5 (1:2)

13.06.2018 16:40

Pondělí 11.6.2018, přátelák

Nadupaný tým extraligových hokejistů Sparty posílený o dvě legendy, které o víkendu absolvovali rozlučku Tomáše Rosického (Jaromír Blažek, Jiří Novotný), a o držitele čtyř fotbalových titulů ze čtyř různých zemí (Jiří Jarošík). To byla výzva, se kterou se v pondělí museli poprat hráči SG Lokáda doplnění dvěma borci z A týmu Loko Vltavín, exligovými Honzou Růžičkou a Martinem Abenou.

První poločas nasvědčoval tomu, že by to mohli zvládnout. Po chytrém lobu ze začátku utkání a závaru v domácím vápně sice hosté po dvaceti minutách vedli 0:2, ale další šance neproměnili a po poslední akci prvního poločasu a výtečné zpětné přihrávce Martina Abeny, kterou zužitkoval elitní střelec Lokády Ivan Struhár, se šlo do kabin za nadějného stavu 1:2.

Druhý poločas už byl o poznání horší, domácím docházela pára a hosté začali trestat. Výborně chytajícího Zdeňka Hrabáka, který se zaskvěl především reflexivním vykopnutím Jarošíkovy rány k tyči, překonali přes jeho velkou snahu uhájit čestný výsledek hned třikrát.  A jelikož bránu hostí hájil bezchybný Jaromír Blažek s magnetem v rukavicích, zápas nemohl skončit jinak než jasnou výhrou hostujícího celku. O výsledek však tentokrát tolik nešlo, zápas si každý po svém užil, ať už šlo o poprvé spolu hrající tři bratry Krimláky, navrátilce Milana Šafra, o obě posily z áčka, dobře se bavící diváky, stálice staré gardy a snad také hráče hostujícího týmu Hvězd.

Gól: Struhár

Sestava SG Lokáda: Hladík, Hrabák, Vodička, Gratias, Klacián, Bartoň, Freisler, Kerbl, Lustik, Šafr, Švestka, Jahoda, Struhár, Čureja, Neuberg, Růžička, Abena, Krimlák Mich., Krimlák Mil., Krimlák T., trenér Jan Fršta Holčák

Sestava Hvězd: Jaromír Blažek, Jiří Jarošík, Jiří Novotný, Lukáš Pech, Petr Kumstát, Tomáš Pöpperle, Michal Hamršmíd, Jiří Černoch, Jaroslav Kasík, Matěj Machovský, Josef Toma, Karel Podráský, Zelenka