SG Lokáda – Hotel Huňáček 3:0 (3:0)

28.05.2015 15:34

Pondělí 27.4.2015 SG Lokáda – Hotel Huňáček 3:0 (3:0)

Góly: Jarda Šubrt, Ivan Struhár, Jan Klepal

Před zápasem byly karty jasně rozdané. Tým Huňáček by se, jako dosud jediný přemožitel SG Lokáda (na podzim 2:1), v případě výhry dotáhl na rozdíl tří bodů, což by, spolu s jedním zápasem k dobru, mohlo řádně zamíchat postupovými kartami. Důležitost zápasu potvrdil i opatrný začátek, přerušený až ve 20 min. prvním gólem SG Lokáda, který dal, poté co beka hostí o míč oloupil Honza Klepal, benjamínek našeho týmu Jarda Šubrt. Přestože měl poměrně snadnou úlohu a trefoval se z bezprostřední blízkosti branky, jednalo se o jeho první gól za SG Lokáda, což bude při rozlučce jistě zohledněno J! Zhruba deset minut po zmíněné akci se podařilo přidat druhý gól. Honza Švestka zahrál výborně trestný kop z levé strany přímo na hlavu Ivana Struhára, který se v podobných situacích nemýlí.

Fotbalisté Huňáčka potom přidali na tempu a párkrát se ocitli v nadějných pozicích, které naštěstí ani jednou nevyřešili ideálně. Klid na domácí kopačky přidal až krásný gól Honzy Klepala, který se po dlouhém autu Martina Klaciána (jak jinak? J) a narážečkách Tomáše Freislera s Jardou Šubrtem trefil z cca 20 metrů přímo do šibenice.

Druhý poločas už se u domácích nesl ve snaze neudělat vzadu chybu (což se až na jedno nastřelené břevno podařilo) a přidat uklidňující góly (což se díky příliš nízké brance nepodařilo J). Nakonec tak mohli domácí slavit 3 důležité body a Jirka Hladík první čisté konto!!!

Sestava: Hladík, Vodička, Bartoň, Vejvalka, Gratias, Tichý, Klacián, Jahoda, Lustik, Klepal, Švestka, Freisler, Struhár, Šubrt, Brichta, Hrabák, trenér Jan Fršta Holčák

Pozn.: Jarda Šubrt první gól za SGL, Mario Jahoda poprvé za SGL, Jirka Hladík první čisté konto.