SG Lokáda - FPO Metro 6:3 (3:1)

04.09.2019 17:13

A je to tady, konečně začala další sezóna. Tentokrát už opět "klasicky" dvoukolová. Obě soutěže starých gard se totiž z důvodu malého počtu týmů spojily a vznikl tak "velký přebor" o deseti mužstvech.

První kolo Lokádě přisoudilo tým FPO Metro, což měl být i vzhledem k dřívějším výsledkům poměrně hratelný soupeř. Hned začátek zápasu mohl domácí patřičně naladit, první dotek balónu však Rudovi Čurejovi  po chybě hostující obrany nevyšel podle představ.

Úspěšnější byl díky tečované střele v patnácté minutě Mirek Socha, ke kterému se pak hned dvakrát připojil Karel Podráský, jehož gól na 3:1 musel potěšit i fotografa, který utkání dokumentoval.

Druhý poločas začal tlakem Lokády a postupným navyšováním skóre. Až za stavu 6:1 si domácí, za které se postupně trefili Michal Krimlák, Ivan Struhár a konečně i Ruda Čureja, vybrali „oddychový čas“ a dovolili hostům snížit na přijatelnějších 6:3.

Po delší době tak SG Lokáda zvládla svůj vstup do sezóny vítězně a současně představila své nové posily - obránce Vaška Horejska a do zálohy hokejovou legendu Davida Výborného.

 

Góly: 2x Podráský, Socha, Krimlák, Struhár, Čureja

Sestava: Hladík, Hrabák, Vodička, Gratias, Horejsek, Švestka, Toman, Freisler, Kerbl, Klacián, Socha, Tipta, Krimlák, Výborný, Neuberg, Čureja, Struhár, Podráský, trenér Jan Fršta Holčák