SG Lokáda - Čipex 14:0 (7:0)

08.09.2021 10:07

 

Na první zápas po roční vynucené pauze jsme se moc těšili a bylo to znát. Tedy v tom dobrém slova smyslu, soupeř držel naději na dobrý výsledek sotva deset minut, pak to tam začalo padat.

 

Poločasové skóre se zastavilo na čísle sedm, konečný účet přesáhl o dva góly tucet. Popisovat jednotlivé akce je z pohledu spoluhráče nemožné, proto si pomůžeme zajímavými statistikami. O čtrnáct gólů se podělilo šest střelců, z nichž tři (Honza Předota, Michal Neuberg, Pavel Kerbl) dali jeden gól, Filip Turšner dva a o devět zbývajících se postarali tradiční střelec Ivan Struhár a neudržitelný Tomáš Krimlák. I tentokrát však platí, že výsledek je obrazem práce celého týmu a nula v kolonce obdržených gólů se určitě počítá!

 

Výsledek zápasu hovoří jasně a optimisticky, nutno však konstatovat, že formu týmu prověří až první venkovní zápas příští týden ve Štěrboholích proti SG Junior.

 

Hráli: J.Hladík, Z.Hrabák, K.Vodička, L.Gratias, K.Toman, M.Klacián, P.Kerbl, T.Freisler, T.Krimlák, R.Čureja, V.Horejsek, J.Předota, M.Neuberg, I.Struhár a vdresu hostí A.Bartoň trenér Honza "Fršta" Holčák

 

Góly: 5 T.Krimlák, 4 I.Struhár, 2 F.Turšner, J.Předota, M.Neuberg, P.Kerbl