SG Junior - SG Lokáda 3:0 (2:0)

26.09.2017 15:06

Pondělí 25.9.2017 

První zápas sezóny Lokádě nevyšel a nutno přiznat, že vzhledem k vývoji je výsledek ještě milosrdný. Už první minuty ukázaly, kdo bude na nové umělce TJ Junior pánem, míč byl převážně na kopačkách domácích hráčů a když už se k němu dostali hosté, většinou ho brzy odevzdali. Bylo tak spíše dílem šťastné náhody a snahou domácích "dovézt balon až do kuchyně", že se první půlhodina obešla bez změny skóre. Když už se zdálo, že tak poločas skončí, udeřilo. A to hned dvakrát během deseti minut, vždy po centru rychlých domácích křídel a dorážce technicky dobře vybavených útočníků. K lavičkám se tak šlo za stavu 2:0 a o výsledku, i vzhledem ke zraněním v hostujícím týmu, bylo v podstatě rozhodnuto. 

Druhý poločas probíhal opět v režii hráčů SG Junior, a i když se ke slovu párkrát dostali, převážně po standardních situacích, i hosté, gól dali pouze domácí a stanovili tak konečný výsledek na 3:0.

Lokáda si tak po roce téměř na gól zopakovala výsledek prvního kola minulé mistrovské sezóny (loni prohrála 4:0 na hřišti týmu Miškovic, který letos ze soutěže odstoupil). 

Přestože je předčasné po jednom zápase (po kterém trenér Fršta optimisticky prohlásil, že v tabulce pravdy ""jsme stále na nule"), panikařit, ukázalo se, jak důležité jsou pro tým tradiční opory (řečí přezdívek) Miggie, Krimli, Čáp, Binič, Freislik či Luky. 

Dvanáct statečných, z nichž minimálně dva budou následující zápas pro zranění chybět, však zaslouží respekt za to, že zápas nezabalili a výsledek udrželi v přijatelné podobě...

Sestava: Hladík, Vodička, Gratias, Klacián, Bartoň, Kerbl, Lustik, Jahoda, Švestka, Tichý, Čureja, Struhár 

trenér Jan Fršta Holčák