SG Junior - SG Lokáda 1:3 (1:1)

22.10.2019 21:37

V dalším kole Přeboru přijeli hráči Lokády na neoblíbené hřiště V úžlabině, kde sídlí tradiční soupeř SG Junior. Po obvyklé sérii omluvenek, někdy možná výmluv (?), se hosté sešli ve dvanácti, Pavel Kerbl dorazil později.

Zápas začal náporem domácích, kterému však obrana Lokády a výborný gólman Hladík s vypětím sil odolávala. Hráči vepředu jí zatím moc nepomohli. Co se nepodařilo domácím, vyšlo hned napoprvé hostům. První brejk, střela odražená od tyče, a dorážka Karla Podráského.

Domácí i nadále tlačili, hlavně poté, co se v 20.minutě zranil Tomáš Freisler a musel odstoupit. Hráči Junioru zahodili několik velkých šancí a bohužel vyrovnali těsně před poločasem po snad jediné chybě Jirky Hladíka. Míč z trestného kopu z dobrých 40 metrů před ním zaplaval a skončil v síti. Poločasový výsledek 1:1 byl však vzhledem k obrazu hry velmi dobrý.

Ve druhé půli se průběh utkání příliš nezměnil, ale bylo vidět, že domácím ubývají síly, hlavně dvojici rychlých a nebezpečných útočníků, kteří do té doby dávali obraně Lokády docela zabrat. Zápas se na definitivně zlomil okolo 60.minuty, kdy dostal Filip Turšner krásnou uličku od Karla Tomana a sám před brankářem nezaváhal.

Junior už zápas zvrátit nedokázal a těsně před koncem potvrdil znovu Karel Podráský svým druhým gólem nečekané tři body pro Lokádu.

Góly: 2x Podráský, Turšner

Sestava: Hladík, Bartoň, Gratias, Švestka, Toman, Horejsek, Freisler, Socha, Turšner, Neuberg, Podráský, Kerbl, Kotouč. Trenér Jan Fršta Holčák