Přáteláky s hvězdami pražského fotbalu a hokeje a polským týmem!!!

22.05.2018 15:55

Konec sezóny 2017/2018 se pomalu blíží a přestože remíza na hřišti SG Újezd rozhodla, že se nám obhájit prvenství v Přeboru starých gard nepodaří, hlavy věšet nemusíme. Pokud zvládneme alespoň dva ze tří posledních zápasů, skončíme na krásném druhém místě, což by po prvních dvou kolech, kdy jsme měli nula bodů a hrozivé skóre 1:11, čekal málokdo.

Poslední dva zápasy odehrajeme na domácí holešovické "gumělce" v pondělí 4.6. s SG Junior a 11.6. proti SG Jinočany, vždy od 19:00 hod.. 

Ještě před tím si však zkusíme pravý zelený pažit. Ve čtvrtek 31.5. od 18:00 hod. na svém hřišti přivítáme Hvězdy pražského fotbalu a hokeje, kterým zřejmě nebudeme stačit fyzicky, což se pokusíme přebít kvalitní přípravou, "nadrcenou" teorií z hlavy trenéra Honzy Fršty Holčáka a trochou toho pověstného štěstíčka :-) .

A aby toho nebylo málo, svým příznivcům jistě uděláme radost prvním mezinárodním zápasem SG Lokáda. V neděli 24.6.2016 přivítáme netradičně na hřišti Sokol Troja polský tým GKS OLDBOY BEŁCHATÓW, jehož první tým hraje II. polskou ligu!!! Zápas začne v 15:00 hod. a pokud máte čas, určitě si ho nenechte ujít!!!

Na všechny akce vás srdečně zveme!!! Lokáda do teho!!!