Ostrovan - SG Lokáda 3:8 (2:3)

19.04.2023 23:23

Csaplárova past jako před týdnem tentokrát nesklapla, přestože jsme opět vedli 2:0 a nechali si dát dva zbytečné góly, zápas jsme dovedli do vítězného konce. To potěšilo především ze dvou důvodů, dostali jsme se do první šestky, která bude bojovat o "titul" a zvládli jsme zápas, do kterého jsme vstupovali v deseti lidech (Pavel Kerbl dorazil pár minut před začátkem, potešil!!!). Přestože jsme se snažili sehnat brankáře a dostatek hráčů, dvanáct omluvenek napovídalo, že to nebude jednoduché. Pozici golmanské jedničky nakonec zaujal čtrnáctiletý (!!!) Filip Bartoň a nutno napsat, že se jí zhostil skvěle. 

První poločas skončil vedením 3:2 pro Lokádu, která byla vedena jako host a do druhé půle se tak šlo za otevřeného stavu. Hned po výkopu ale začal úřadovat Michal Neuberg. Přes vstřelené čtyři branky to určitě nebylo ve stylu "Brodský", rozhodoval instinkt a trocha štěstíčka po zblokovaných akcích spoluhráčů, kterým se začalo konečně dařit v kombinaci. Konec už byl bez nervů a šestné místo Lokádě neunikne!

Zaujali: mladičký golman Filip bezchybným výkonem, Neubi čtyřmi góly, Tomášek třemi, Karel gólem z otočky, Fíla sprinty, ke kterým ho neustále vyzývali spoluhráči, Bury trpělivostí se spoluhráči i protihráči, Fršta shánějící před zápasem kopačky.

Sestava: Filip Bartoň, Kerbl, Struhár, M. Krimlák, Klacián, Turšner, Novák, Bureš, T. Krimlák, Podráský, Neuberg, 

Góly: 4x Neuberg, 3x T. Krimlák, Podráský